CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

quarta-feira, 19 de dezembro de 2012

DOR


"A dor enobrece as pessoas vulgares, porque ela tem a sua grandeza,
e, para receber o seu brilho, basta ser verdadeira”.

Honoré de Balzac

Zoti im! Çfarë është kjo dhimbje? Jo!
Unë kurrë nuk ishte  vulgar
Nëse unë kam qenë nga të mungesës së njohurive absolut.
Askush nuk është i lindur ditur gjithçka.
Nuk ka asnjë mbështetje
Mos harroni se antrum
Kjo makinë
Ku duart e mia ishin të detyruar të ledhatoj kuletat në xhepa
Sipas reflectors.
Nuk ka asnjë mënyrë për të jetuar me këtë dhimbje dhe turp!


¡Dios mío! ¿Qué es el dolor? ¡No!
Yo nunca fui vulgar!
Si yo estaba fuera de la simple falta de conocimiento.
Nadie nace sabiendo todo.
No hay apoyo
Recuerde que los antro
Ese coche
Cuando mis manos se vieron obligados a acariciar carteras en los bolsillos
Bajo los reflectores.
No hay una manera de vivir con este dolor y vergüenza!

0 comentários: